Ajándékutalvány

Közelednek az ünnepek? Párja, családtagja névnapja, szülinapja, házassági évfordulójuk, vagy egy különleges alkalom? Esetleg dolgozóinak keres ösztönző ajándékot?

Ajándékozzon szeretteinek olyat, amiből a legkevesebb van mai rohanó mindennapjainkban: pihenést, feltöltődést, kényeztetést, néhány önfeledt, élményekkel teli napot.

Lepje meg szeretteit és ismerőseit Wellness Hotel Kakadu*** ajándékutalvánnyal!

Önnek csupán csak ennyit kell tennie:

Válasszon ki egy csomagajánlatot, és telefonon vagy interneten keresztül jelezze számunkra érdeklődését. Mi pontosítjuk Önnel a részleteket, majd a részvételi díj átutalását követően azonnal postázzuk az utalványt az Ön által megadott címre.

A meglepetés tartalma, a szolgáltatások összeállítása igény szerint alakítható, változtatható. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljes legyen a siker, és igazán boldog perceket szerezhessen szeretteinek. Kívánságára pezsgőt, virágot, előzetesen átadott meglepetés-ajándékot rejtünk a szobába, tortát rendelünk, vagy segítünk a programok szervezésében.

Az ajándékutalvány ára természetesen titok marad az ajándékozott előtt, és az időpontot is tetszés szerint Ő választhatja meg.

Az utalvány érvényességi ideje: a kiállítástól számított 1 év.

Részletesebb információkért, illetve az ajándékutalvány igényléséért kérem, kattintson az alábbi e-mail címre, és lépjen kapcsolatba velünk: info@kakaduhotel.hu